Haven & Industrie

Wij zijn actief in de Haven, Logistiek & Industrie.

 

Wat doen wij in de haven !

Servitex Uitzendbureau bv is een bedrijf dat zich georiënteerd heeft op de haven, expeditie en Industrie (laden en lossen van koopmansgoederen) in en uit schepen, containers, vrachtwagens, wagons, en loodsen door ons doel gerichte aanpak en inzet kunnen wij direct aan de verwachtingen en eisen van onze opdrachtgevers  voldoen. Wij zijn vooral bezig met laden en lossen van containers, orderpicking, etiketteren en ompak werkzaamheden.


Door mee te denken met bedrijven, proberen wij zo kwalitatief mogelijk ons werk af te leveren, dit scheelt in de kosten. Omdat wij hoge mate al onze werkzaamheden zelf doen, bieden wij u de mogelijkheid om na een aantal opdrachten vaste prijzen af te spreken over laden en lossen van containers en andere logistiek en haven (stuwen)werkzaamheden.

Bij Servitex draait het om mensen. Hoe geavanceerd het havenbedrijf ook is geworden en blijft het verschil maken tussen gewoon een klus klaren en kwaliteit leveren.

Des te belangrijker is het om ervaren en gemotiveerde mensen te vinden en te houden. Juist hierom staat een duurzaam personeelsbeleid centraal. Hierdoor kunnen we op elk willekeurig moment de juiste en ervaren mensen op de juiste plaats inzetten.

Niet alleen onze teams op de kade, maar ook het personeel op kantoor is betrokken en ingevoerd en weten waar het voor u om draait: kwaliteit en snelheid. en is één concern om de visie op werk en mensen te kunnen realiseren.

Een samenwerking die geleid heeft tot een grote mate flexibiliteit en gegarandeerde kwaliteit van onze diensten.